Czy zaraz wpadnie reklama :D ?
Printable View
Czy zaraz wpadnie reklama :D ?
No mogło to tak wyglądać w sumie, ale nie taki był zamiar i jak widzisz żadnej reklamy dalej nie ma :D Pytam, bo to jednak nie jest kilka tysięcy, tylko kilkadziesiąt, a koniec końców kupuje się auto, które widzi się na zdjęciu w internecie. No i nie mam pojęcia którą firmę wybrać, żeby nie trafić na minę.
Spróbuj tu:
https://www.calumetcityautowreckers.com/
Jak cały proces naprawy chcesz zlecić, nie masz znajomości, nie robisz nic sam, to ja bym kupił na miejscu :)
Jak to mówią "kto nie ryzykuje, nie pije szampana". Firma podejmuje się licytacji do kwoty, którą uzgadniacie, opłacenia należności związanych z zakupem, transportem i frachtem. Co dokładnie jest samochodem wystawionym do licytacji, oprócz widocznych uszkodzeń, to do końca raczej nie wiadomo i nikt za stan auta nie bierze odpowiedzialności. Jak chcesz napisz PW, mogę polecić kogoś, kto przed zakupem w miarę sensownie potrafi ocenić i wybrać odpowiedni egzemplarz, a póżniej nawet naprawić u siebie (okolice Warszawy).
@maly_777
Jak tam Eculab? Przeprowadziłeś się już?;)
Moi drodzy, czy ktoś się orientuje czy kołyska/ wózek/ sanki przednie w wersji AWD USA czyms się różnią od wersji europejskiej?
Takie pytanie , czy na stany występowały wersje stelvio w benzynie z napędem tylko na tył bo widziałem parę na aukcjach i się trochę zdziwiłem :)
Może urwało im przód i został tylko tył?